:: Yararlı Linkler

Son Depremler (1990)
 Emekli Sandığı (1622)
 Sınav Sonuçları (1442)
 Motorlu Taşıtlar Vergisi (3386)
 İnternet Vergi Dairesi (1279)
 E-Devlet Türkiye (1236)
 SSK Hizmet Dökümü (1591)
 Tc Kimlik No Sorgulama (1352)

Artvin
Artvin

SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Köşe Yazarlığı Başvursu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Web_Ekibi Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Web_Ekibi

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 40
  Alıntı Web_Ekibi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Köşe Yazarlığı Başvursu
    Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 Saat 18:33

Web Sitemizde Köşe Yazarlığı yapabilecek Arkadaşlarımız Başvurularını bu Konu altında yapabilirler..

Yukarı Dön
BiLGeMRe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
  Alıntı BiLGeMRe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Ocak.2009 Saat 20:49
ßen Yapabılırım:)
Yukarı Dön
ihsanusta Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
ihsanusta

Gönderilenler: 7
  Alıntı ihsanusta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ocak.2009 Saat 02:10
BiLGeMRe köşe yazarlığı haber kopyala yapıştır olayına benzemez... Editör olabilirsin haberleri başka sitelerden derleyip bu siteye ekleyebilirsin ama köşe yazarlığı yeri geldiğinde bir konu üzerinde yorum yapmak yeri geldiğinde bilgilendirmek yeri geldiğinde eleştirmektir.. Kendi öz düşüncelerini ve bilgilerini dökmektir.. Sen sanırım 16 yaşındasın..
Yukarı Dön
BiLGeMRe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı BiLGeMRe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ocak.2009 Saat 11:37

:)Kımsınız ßiLmıyorum ama ßen köse yazarlıgının ne oldugunu yasıma gore yeterınce ßiLiyorum:)Ama tekrar verdıgınız ßiLgiLer için sağoLun...!

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Web_Ekibi

Alıntı Web_Ekibi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ocak.2009 Saat 12:05
Orjinalini yazan: BiLGeMRe

:)Kımsınız ßiLmıyorum ama ßen köse yazarlıgının ne oldugunu yasıma gore yeterınce ßiLiyorum:)Ama tekrar verdıgınız ßiLgiLer için sağoLun...!

Değerli üyemiz ihsan arkadaşımızında söylediği bigi köşe yazarlığı zor bir iştir. Bilgiden önce deneyim ve tecrübe ister yaşın gerei şu anlık sitemizde köşe yazarı olamazsın ama eğer istersen haber editörlüğü yapabilirsin. ilgin ve anlayışın için teşekkürler
Yukarı Dön
BiLGeMRe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı BiLGeMRe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Ocak.2009 Saat 17:33
Siz Bilirsiniz.!
Yukarı Dön
dedecaner Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
dedecaner

Gönderilenler: 11
  Alıntı dedecaner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 14:45
MERHABALAR.ÇORAKLI KÖYÜ CANER DEDE.
2000-2003 ÖZEL MERCAN BİLGİSAYAR KURSU İNGİLİZCE VE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ
2003-2006 CEO YAYINEVİ KURUCUSU.
2006-2008 SONU ALBAYRAK BAYRAK SANAYİ HALKLA İLİŞKİLER
2009- ---- DELTA AKADEMİ BİLGİSAYAR KURSU İŞLETMECİSİ
VE BUNLARLA BERABER 7 YILDIR DEMOKRATİK SOL PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTÜYORUM
GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BİR ÇOK DAL VE AKABİNİNDE BİR ÇOK MESLEK. ZANNEDERSEM HAYAT BİRAZ ERKEN MERHABA DEDİ VE ACI YÜZÜNÜ ERKEN GÖSTERDİ ŞAHSIMA.
ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM İYİ ETMİŞ OHHH OLSUN CANIMA DEĞSİN DİYORUM İÇTEN İÇTEN. DEĞSİNKİ ŞU ANKİ KOLTUĞUMA OTURTMAYI BAŞARMIŞ.
KÖŞE YAZARLIĞI CİDDİ BİR İŞTİR.MİSAL; HER GAZETEYİ VE HER KÖŞE YAZARINI OKUMAYA ÇALIŞIRIM.BİLİRİM Kİ HER KÖŞE YAZARININ FARKLI BİR TADI VARDIR İNSANLARA VERDİĞİ Bİ HAZ VARDIR.HINCAL ABİYİ OKURKEN KENDİMDEN GEÇERİM.NASIL DÜŞÜNÜYOSA ÖYLE YAZIYOR KONUŞUR GİBİ YAZIYOR. AMA TABİ DİKKATLİ OLMAK GEREKİR BİRİLERİNİ ELEŞTİRMEK DE CİDDİ BİR İŞTİR.DEĞDİRMELER YAPARKEN DOZU İYİ AYARLAMAK GEREKİR.BUNUN BİLİNCİNDE OLAN HERKESE
SAYGI VE SEVGİLERİMLE.
CaNer DEDE
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Web_Ekibi

Alıntı Web_Ekibi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 16:34
Sayın, Caner DEDE
İlginiz için teşekkür ederim başvurunuz Değerlendirilecektir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Copyright © 2008-20012 Savsatli.Com
Tasarım ve Programlama Fatih Aytekin Tarafından Yapılmıştır.
Untitled Document 21 Mayıs 2011 tarihinden itibaren tekil giriş 25665 çoğul giriş 40571 bugün tekil giriş 4 çoğul giriş 4 toplam sayfa gösterimi 154166 online kullanıcı 1