:: Yararlı Linkler

Son Depremler (1990)
 Emekli Sandığı (1622)
 Sınav Sonuçları (1442)
 Motorlu Taşıtlar Vergisi (3386)
 İnternet Vergi Dairesi (1279)
 E-Devlet Türkiye (1236)
 SSK Hizmet Dökümü (1591)
 Tc Kimlik No Sorgulama (1352)

Artvin
Artvin

SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BEN FELEĞE AH ETTİM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
RABATLI Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Köy: Köprülü
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı RABATLI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BEN FELEĞE AH ETTİM
    Gönderim Zamanı: 07.Ekim.2010 Saat 21:24
BEN FELEĞE AH ETTİM Sensizliğin kahrını nasıl çekerim şimdi ? Beden çöktü bitaptır, gözlerde fer kalmadı. Aşk denilen yokuşu nasıl çıkarım şimdi ? -- Her adımda yorulur, dağlarda yer kalmadı -- Ben feleğe ah ettim, o da bana gülmedi. Şarkılar sustu yazık, sazlar başka çalıyor Dillerim döndü lala, gözler başka dalıyor Mevsimler mi değişti, bahar hazan oluyor -- O rengarenk çiçekler, bağlarda yer kalmadı -- Ben feleğe ah ettim, o da bana gülmedi. Hep açık gönül kapım, açık durur pencerem Durmadan kanamasın kabuk tutmayan yaram İster deli desinler, ister desinler Kerem -- Beni benden alacak çöllerde yer kalmadı -- Ben feleğe ah ettim, o da bana gülmedi. Bu yağmur damlaları vururken bacalara Gündüzümde sen yoksan küskünüm gecelere Seni sığdıramadım harflere hecelere -- Yazdığım dizelerde, sözlerde yer kalmadı -- Ben feleğe ah ettim, o da bana gülmedi. RABATLI atlarım var, koşuşan atlarım var Canana varmak için gülden kanatlarım var Umudum var yarına, bitmez umutlarım var -- İsyanlardayım artık susacak yer kalmadı -- Ben feleğe ah ettim, o da bana gülmedi. Ertürk DEMİRCİ
Karadeniz aldı gemilerimi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Copyright © 2008-20012 Savsatli.Com
Tasarım ve Programlama Fatih Aytekin Tarafından Yapılmıştır.
Untitled Document 21 Mayıs 2011 tarihinden itibaren tekil giriş 25665 çoğul giriş 40571 bugün tekil giriş 4 çoğul giriş 4 toplam sayfa gösterimi 154166 online kullanıcı 1