| Yazar |
Başlığı Paylaş Konu Arama Konu Seçenekleri
|
RABATLI
Yeni Üye
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
|
Alıntı Cevapla
Konu: ŞİİR Gönderim Zamanı: 06.Haziran.2010 Saat 23:16 |
|
ŞARKILAR MIRILDASAN
Bir bahar mevsiminde dalında açan gülsün İstemem solduğunu, istemem hazan vursun. Gece Ay sarsın seni, Güneş yoldaşın olsun -- Hayal bu ya güzelim şimdi yanımda olsan -- Eğilsen kulağıma şarkılar mırıldasan.
Bakarken yollarına yaş dolar iki gözüm Umutları tükettim, kalmadı tadım tuzum İçten yanar yüreğim anarken seni özüm -- Hayal bu ya güzelim şimdi yanımda olsan -- Eğilsen kulağıma şarkılar mırıldasan.
Dolaşalım bağ bahçe, toplayalım gül gonca Uzanalım kırlara, yaşayalım özgürce Almasın seni benden ne gündüz ne de gece -- Hayal bu ya güzelim şimdi yanımda olsan -- Eğilsen kulağıma şarkılar mırıldasın.
RABATLI gölge olsam, etrafında bulunsam Gece içinde rüya, gündüz hayalin olsam Gitmesem hiç uzağa her an seninle kalsam -- Hayal bu ya güzelim şimdi yanımda olsan -- Eğilsen kulağıma şarkılar mırıldasın.
Ertürk DEMİRCİ
|
|
Karadeniz aldı gemilerimi...
|
 |
RABATLI
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.Haziran.2010 Saat 13:28 |
|
SEN VARSIN BU ŞEHİRDE
Bu karanlık gecenin hüznüne yata yata Allar bastı bedeni, Özlem düşürdü derde. Acılara katlandım, kem gütmedim hayata -- Küstü kapı pencere, oynamaz camda perde -- Nasıl çekip giderim sen varsın bu şehirde.
Gölge düşer duvara hayalin çıkar damda Bir değeri olur mu sen yok isen bu canda Sevgi avuç içinde ne Mısır'da ne Çin'de -- Yaşamalı baharı, erken düşmeden derde -- Nasıl çekip giderim sen varsın bu şehirde.
Orman gülü deseydim güller kıskanır seni Yarine ''gül'' demeyen diller kıskanır seni Alıp geri vermeyen yollar kıskanır seni -- Dumanı kilitlenmiş sal olurum nehirde -- Nasıl çekip giderim sen varsın bu şehirde.
Kim tuttu, kimler yazdı aşkın çetelesini Duymalıyım yanımda cananımın sesini İsterdim ellerini, göğsümde nefesini -- Araya özlem girer, yürek kalır kahırda -- Nasıl çekip giderim sen varsın bu şehirde.
RABATLI göç dizildi, yaz geldi göç dizildi Gökte telli turnayken ufuklara süzüldü Bu gözler neler gördü, az güldü çok üzüldü. -- Gezmesin başka aşık senin gezdiğin yerde -- Nasıl çekip giderim sen varsın bu şehirde.
Ertürk DEMİRCİ
|
|
|
 |
RABATLI
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14.Temmuz.2010 Saat 17:36 |
AL GÜLÜM BENİM
Mor güller içindesin, al gülümsün sen benim Dökersen yaprağını dallar darılır sana. Girmezsen dost bağına, çok geç açar güllerim Bülbüller figan eder, diller darılır sana.
Her Güneş vurduğunda ala döner bedenin Adına türkü yakmam terk edip de gidenin Derdime derman olur sendeki bitmez demin Eser dağlardan rüzgar, yeller darılır sana.
Bir can var bende saklı, sen varsan ’can’ diyecek Destan olup dağlara ebedi ölmeyecek Sen yoksan gece hüsran, sabahlar olmayacak Açılır perde perde, tüller darılır sana.
Gezdiğim her bahçede sen diye açar güller Ben kıymazken tutmaya nasıl koparır eller Gözyaşı derya olur, almaz çağlayan seller Yıkar bendini sular, seller darılır sana.
RABATLI gün dönümü, ay bitti gün dönümü Ateşlere atsalar, dağlasalar tenimi Mevlam sensiz koymasın, bir zerrecik anımı Dönersen yüzün bana, kollar darılır sana.
Ertürk DEMİRCİ
|
|
|
 |